NL Tour Rides trots op Primavera Rijders!

De Primavera Ride die gisteren op het programma stond, is voor de deelnemers een pittige maar mooie ervaring geworden.

Bekijk hier de foto´s.

De eerste toertocht uit de Tour Rides Series van NL Tour Rides leek vooraf een forse uitdaging te worden voor de ruim 1.000 deelnemers en vele vrijwilligers.

Rond 7 uur ’s ochtends hebben twee motorbegeleiders het parcours gecontroleerd op gevaarlijke situaties als gladheid en eventuele sneeuwval. Als snel bleek de route veilig en kwam er zelfs een zonnetje om de koude wind iets aangenamer te laten aanvoelen. Maar desondanks werd de Primavera Ride voor velen een heroïsche tocht die niet snel vergeten wordt.

Veel inschrijvers hadden zich niet door de koude temperaturen laten ontmoedigen en zijn vanaf 9:00 gestart voor hun 70, 95 of 135km. NL Tour Rides heeft ingespeeld op de koude omstandigheden, onder andere door ook binnenruimtes in te richten op start- en finishlocatie en op de verzorgingsposten waar mogelijk. Ook werden er warme dranken geserveerd.

Na de stoere tocht bleven vele rijders in het finish village hangen om onder het genot van koude en warme drankjes elkaars ervaringen te delen.